JACK AND JONES PIZZA AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jack and Jones Pizza Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 6:03 De pasta was nog niet goed gekookt en de er zat veel te veel saus op het broodje het was niet eetbaar , en al helemaal niet als je 1 servet krijgt.
15 jun 2024 om 5:03 Was vandaag niet zo als het moest zijn
10 jun 2024 om 6:49 Echt fantastisch die pizza's van Julie ... Ik raad het iedereen aan !
1 jun 2024 om 0:55 Beste pasta’s, maar kapsalon en pizza’s zijn ook heerlijk! Zeker een aanrader, momenteel ook niemand die deze kwaliteit kan evenaren! Service en communicatie verloopt ook altijd goed dus niks op aan te merken.
28 mei 2024 om 8:31 Hun motto "kwaliteit op tijd" klopt voor 100%. Niks op aan te merken. Heerlijk!!
25 mei 2024 om 7:43 Door zoveel positieve reacties was ik ZO nieuwsgierig dat ik die bezorgkosten van €20 eens betaalde om te proeven. Ik schrok van hoe karig de pizza sucuk belegd was... voor zoveel geld!! Nou veel plezier aan iedereen, maar niet voor mij.
18 mei 2024 om 16:22 Fantastisch pizza ! Jammer dat jullie niet eerder open gaan.
10 mei 2024 om 1:50 Soldaten, eten was heerlijk en op tijd klaar.
10 mei 2024 om 0:57 Heerlijk
10 mei 2024 om 0:36 Top service
9 mei 2024 om 9:20 Dit was echt een fantastische pizza ! Goed belegd. Ik ga vaker bij jullie bestellen
5 mei 2024 om 8:56 Echt snel geleverd en heerlijke kippetjes!!!!